Mercedes-Benz S-Klasse

Professionele privéchauffeur diensten
Europcab S-Class

Mercedes-Benz S-Klasse

per-hour-rate
Tarief Per Uur
€199 / Uur *Inclusief 50 Vrije Kilometers
per-day-rate
Tarief Halve Dag
€599 ½ Dag *4 Uur - 200 Vrije Kilometers
per-day-rate
Tarief Per Dag
€959 / Dag *8 Uur - 400 Vrije Kilometers
€1.99 Per Extra Kilometer
4 Passagiers
2 Koffers
Lederen Interieur
Airco
On Board Wi-Fi
iPhone/Samsung Oplader
Multimedia System
Verwarmde stoelen
Boek Nu

  Taxi Booking
  AUTO OVERZICHT
  Exterieur

  Het charismatische exterieur van Mercedes-Benz S-Klasse Taxi in Arnhem straalt pure status en prestige uit en door de multibeam LED-koplampen springt de voorzijde meteen in het oog.

  Interieur

  Dankzij de zorgvuldig afgewerkte oppervlakken en het gebruik van gedegen materialen in het interieur, vergeet u de buitenwereld zodra u in het interieur van de Mercedes-Benz S-Klasse Taxi hebt plaatsgenomen.

  Elke blik en handeling in de S-Klasse Limousine is een luxe ervaring, waarbij de passie van Mercedes-Benz voor de auto duidelijk merkbaar is.

  De widescreen cockpit met hoge resolutie en een draadloos oplaadsysteem voor smartphones ondersteunen passagiers die voor belangrijke besluiten informatie in realtime nodig hebben.

  De sfeerverlichting met 64 kleuren haalt de houten sierdelen naar voren en vormt een fraaie achtergrond voor het interieur door verschillende kleuren in kleurwerelden samen te brengen.

  Intelligent Drive

  Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – uw S-Klasse Limousine zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, minder wordt belast. Met Mercedes-Benz Intelligent Drive is elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veilig, maar ook uniek.

   

  GESCHIKT VOOR
  • Executive transfer
  • VIP vervoer
  • Luchthavenvervoer
  • Taxivervoer
  • Privé Chauffeur
  • Stadstour
  • Trouwvervoer
  VIDEO TOUR
  Scan de code